Victoria's Secret: Η Ανθή Φακιδάρη μιλά για τα όνειρά της μετά την συμμετοχή της στο λαμπερό fashion show

Η Ανθή Φακιδάρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε σε fashion Show της Victoria's Secret.
Victoria's Secret: Η Ανθή Φακιδάρη μιλά για τα όνειρά της μετά την συμμετοχή της στο λαμπερό fashion show

20:30 - 16/10/2024
Τελευταία ενημέρωση: 20:42 - 16/10/2024

«Άρωμα Ελλάδας» είχε το fashion show της Victoria's Secret, καθώς η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που εντάχθηκε στους διάσημους «Άγγελους».

Στο Fashion Show του 2024 η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη έκλεψε τις εντυπώσεις. Το μοντέλο, μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση, με την οποία ήθελε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram την εμπειρία της.

Αφού ανέβασε υλικό τόσο από την πασαρέλα, όσο και από τα backstage του σόου, εξέφρασε τα συναισθήματά της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τι αξέχαστη βραδιά! Περπατώντας στην πασαρέλα για τη Victoria’s Secret έμοιαζε με όνειρο, ένα που είχα από μικρό κοριτσάκι. Το να έχω φτάσει ως εδώ και να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο απίστευτα μοντέλα είναι πέρα από κάθε φαντασία μου. Αυτό είναι απόδειξη ότι τα όνειρα βγαίνουν πραγματικά αληθινά. Ποτέ μην αφήσεις κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί αν συνεχίσεις να πιστεύεις, θα συμβεί. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στην πορεία, αυτό είναι για εσάς! Ανθή σε έκανα περήφανη».

Η ανάρτηση της Ανθής Φακιδάρη:

Δείτε βίντεο από την παρουσία της Ανθής Φακιδάρη

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη

Το 21χρονο μοντέλο ασχολείται με το μόντελινγκ τα τελευταία 3 χρόνια. Με ένα άκρως εντυπωσιακό παρουσιαστικό και τις ιδανικές αναλογίες έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη βιομηχανία της μόδας και να γίνει περιζήτητη.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι με καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα από τους γονείς της. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις μοιράζονται σε Αθήνα, Παρίσι, Μιλάνο και πρόσφατα στη Νέα Υόρκη όπου περπάτησε στην παραρέλα του Ralph Lauren.

Η καριέρα της ξεκίνησε όταν βρέθηκε στον Alpha όπου εργάζεται ο πατέρας της σαν καμεραμάν. Τότε της έγινε η πρώτη πρόταση για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ κι ένας μαγικός κόσμος ανοίχτηκε μπροστά της.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως τους Chanel, Ferrari, Giorgio Armani και Givenchy. Ενώ στο Victoria's Secret Fashion Show 2024 θα βρεθεί δίπλα στις: Anok Yai, Ashley Graham, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Devyn Garcia,Gigi Hadid, Grace Elizabeth, He Cong, Imaan Hammam, Irina Shayk, Isabeli Fontana, Jasmine Tookes, Joan Smalls, Josephine Skriver, Layla Etengan, Mathilda Gvarliani, Mayowa Nicholas, Neelam Gill, Paloma Elsesser, Paula Soares, Rania Benchegra, Taylor Hill, Tyra Banks, Valentina Sampaio και Vivienne Rohner.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
 

Ροή Ειδήσεων