Υγεία

Κορονοϊός: Νεκροί δύο ακόμη υγειονομικοί στο νοσοκομείο Κατερίνης

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ένας γυναικολόγος, διευθυντής κλινικής και ένας τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Κατερίνης κατέληξαν από επιπλοκές του κορονοϊού.

Δύο ακόμη υγειονομικοί έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορονοϊού, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας στους 24.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, πριν λίγες ημέρες κατέληξε γυναικολόγος διευθυντής της κλινικής του νοσοκομείου Κατερίνης, ηλικίας 60 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Το Σάββατο έχασε τη ζωή του και ένας τραυματιοφορέας 53 ετών του Ψυχιατρικού τομέα του νοσοκομείου Κατερίνης. Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, ήταν πατέρας 4 παιδιών και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ για 45 ημέρες.

Ακόμη 12 υγειονομικοί, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, νοσηλεύονται σε ΜΕΘ.

«Έχουμε την απαίτηση να χαρακτηρίσουν το θάνατο των συναδέλφων εργατικό ατύχημα» επισημαίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος, ζητώντας παράλληλα την ένταξη του κλάδου στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Επικοινωνία Μητσοτάκη - Αναστασιάδη για το Κυπριακό
Μάριος Αθανασίου – Γιώργος Καραμίχος: Χρειάζεται ψυχραιμία – Είναι αρρώστια
Chevron Right