Υγεία

Νέα κρούσματα σήμερα 21/7: Τι ώρα θα γίνει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Μετά τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά, που έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης, κανονικά θα γίνει σήμερα Τρίτη 21/7 η ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ. Μεγάλη καθυστέρηση σημειώνεται σήμερα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, καθώς έφτασε 7 το απόγευμα και ακόμη δεν είναι διαθέσιμη.

Η επιστροφή του Νίκου Χαρδαλιά είναι γεγονός και κάθε Τρίτη θα μας ενημερώνει για την πορεία των ελέγχων και την κατάσταση της πανδημίας στην χώρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ΕΟΔΥ θα πάψει να μας ενημερώνει για τον αριθμό των νέων κρουσμάτων που εντοπίζονται.

Έτσι και σήμερα, στις 18:00 σύμφωνα με τον σχεδιασμό, αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις τόσο για τον αριθμό των κρουσμάτων όσο και για το που αυτά εντοπίστηκαν.

Τελικά οι ανακοινώσεις έγιναν με μία ώρα καθυστέρηση σύμφωνα με την οποία τα νέα κρούσματα είναι 36.

Δείτε ΕΔΩ την κατανομή των κρουσμάτων

Χθες ανακοινώθηκαν μόλις 11 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 5 ήταν εισαγόμενα. Μάλιστα αυτά εντοπίστηκαν:

– δυο κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας,

– τρία εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο,

– τρία κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης,

– δύο κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής,

– ένα στην περιφερειακή ενότητα Καρπάθου

Νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε ότι τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας ανέρχονται σε 4.007, εκ των οποίων τα 53 είναι ενεργά, τα 1.030 πήραν εξιτήριο, 2.347 ανάρρωσαν, 12 παραμένουν διασωληνωμένοι και 195 κατέληξαν.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι Από την 1η Ιουλίου, έχουν εισέλθει στη χώρα μας 918.000 άνθρωποι. Εξ αυτών, από τη Σερβία εισήλθαν 78 κρούσματα, από τη Βουλγαρία 63, από τη Ρουμανία 61, από την Αλβανία 23 και από τις ΗΠΑ 6.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μαλέλης: Το ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει αντιδεξιά παράταξη
Καστελόριζο: Σκληρές αερομαχίες πάνω από το νησί
Chevron Right