«Γιατί δεν πρέπει να φοβάστε τα εμβόλια» εξηγεί στο σποτ που δημιούργησε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
«Οι 2 βασικές αντιρρήσεις, όσων δεν εμβολιάζονται (εξαιρώ τα μή λογικά καν επιχειρήματα) είναι α) οι παρενέργειες (στην φωτό που επισυνάπτεται θα δείτε πόσες είναι στο σύνολο, είναι η μικρή κουκίδα στο πλάι) και ότι δεν δουλεύουν (όπου αυξάνεται ο εμβολιασμός πέφτει η πανδημία αποδεδειγμένα)».
Όπως έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο twitter:
«Το υπουργείο Ανάπτυξης με την επίβλεψη του Χρίστου Δήμα και την συμβολή των Επιστημόνων των Επιτροπών του Υπουργείου μας έφτιαξε αυτό το σποτ για να εξηγήσει με απλά λόγια γιατί δεν πρέπει ο κόσμος να φοβάται αυτά τα εμβόλια κατά του κορονοϊού! Δείτε το!»
Το @MinDevGR με την επίβλεψη του @ChristosDimas_ και την συμβολή των Επιστημόνων των Επιτροπών του Υπουργείου μας έφτιαξε αυτό το σποτ για να εξηγήσει με απλά λόγια γιατί δεν πρέπει ο κόσμος να φοβάται αυτά τα εμβόλια κατά του κορονοϊού! Δείτε το! pic.twitter.com/Qt6hP19N6i
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 19, 2021