Ο Βασίλης Ακουρής είναι ο σεφ του Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο οποίος έκλεψε λίγο χρόνο από το βαρύ εορταστικό πρόγραμμά του για να μας δείξει πώς θα φτιάξουμε Dubai Chocolate στο σπίτι μας, με ελάχιστα μέσα και λίγη υπομονή.
Υλικά:
- 600 γρ. φυστίκια Αιγίνης
- 400 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. ηλιέλαιο
- 420 γρ. κανταΐφι
- 50 γρ. βούτυρο
- 140 γρ. ταχίνι
- 7 γρ. ανθός αλατιού
Δείτε το σχετικό βίντεο: