Οι αστυνομικοί έχουν θέσει υπό κράτηση τον Patrick Frazee. Η 29χρονη αραβωνιαστικιά του εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ ο Φρέιζι κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της.
Η κατάθεση της ερωμένης του συγκλόνισε το δικαστήριο και τον… «έκαψε», αναφέρει η Daily Mail.
Δεν ήθελε εκείνη να αποτελεί πλέον πρόβλημα. Η Krystal Lee Kenney κατέθεσε ότι ο Patrick σκότωσε την Kelsey Berreth μέσα στο σπίτι της με ένα ρόπαλο του μπέιζ μπολ.
Αφού σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του ζήτησε τη βοήθεια της ερωμένης του για να καθαρίσει το χώρο και να εξαφανίσει το πτώμα της.
Κατά την εισαγγελία, ο Patrick μάλιστα προσπάθησε να πείσει τρεις φορές την ερωμένη του να σκοτώσει την αρραβωνιαστικιά του, η Krystal όμως δεν μπορούσε να το κάνει. Μπόρεσε ωστόσο, να τον βοηθήσει να ξεφορτωθεί το πτώμα της δολοφονημένης Kelsey, αν και στο δικαστήριο εμφανίστηκε μετανιωμένη.
Μπόρεσε όμως να τον βοηθήσει να ξεφορτωθούν το πτώμα, αν και μπροστά στο δικαστήριο εμφανίστηκε μετανιωμένη.
Η Krystal Lee Kenney μαζί με τον Patrick Frazee μετέφεραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο ράντσο του δεύτερου. Το έβαλαν σε ένα σάκο πήραν βενζίνη και το έκαψαν.
Ένα δόντι όμως που βρέθηκε στο ράντσο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της ερωμένης και φέρνει πιο κοντά την καταδίκη του για το αποτρόπαιο έγκλημα.