Μια αναπάντεχη και άκρως χιουμοριστική στιγμή είχε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ σε ζωντανή σύνδεση.
Η δημοσιογράφος Μαίρη Σκανδάλη έκανε ρεπορτάζ στην στολισμένη πλατεία Συντάγματος μιλώντας στους περαστικούς.
Στη συνέχεια, σταμάτησε έναν άνδρα για δηλώσεις και τον ρώτησε διάφορα, όπως από που έρχεται και που δουλεύει. Εκείνος όταν είδε ότι είναι από τη δημόσια τηλεόραση απάντησε με… γαλλικά: «Γ@@@@ η ΕΡΤ» είπε χαρακτηριστικά και απομακρύνθηκε.
Η δημοσιογράφος το αντιμετώπισε με πολύ χιούμορ στέλνοντας την καλημέρα της στο Luben καθώς κατάλαβε ότι η στιγμή θα γίνει viral!
Οι δημοσιογράφοι στο στούντιο της εκπομπή «Συνδέσεις» αλλά και οι υπόλοιποι ρεπόρτερ ξέσπασαν σε γέλια.
Μάλιστα, η ΕΡΤ δεν έκοψε το βίντεο, το οποίο μοιράστηκε κανονικά με τον χιουμοριστικό τίτλο: «Έκρηξη» θαυμασμού με… ιδιαίτερα ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ σχόλιο από πολίτη για την ΕΡΤ!»