Viral

Μύκονος: Εστιατόριο σερβίρει τους πελάτες του με χρυσό φτυάρι

Με χρυσά… φτυάρια τρώνε -κυριολεκτικά- οι πελάτες ενός εστιατορίου στη Μύκονο! Πόσο κοστίζει και πώς μπήκε η ιδέα. 

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε ένα εστιατόριο στη Μύκονο για να σερβίρει τους πελάτες του εν μέσω πανδημίας και να διασφαλίσει πώς τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των σερβιτώρων και των πελατών. Έτσι, σερβίρει τα πιάτα με ένα χρυσό φτυάρι! 

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καλαμαράς από το γνωστό εστιατόριο DK Oyster που είναι και ο εμπνευστής της ιδέας είπε μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πώς θέλει μ’ αυτό τον τρόπο να κάνει τον κόσμο να διασκεδάσει και να περνάει καλά.

Όσο για το χρυσό φτυάρι, αυτό κοστίζει περίπου 4.000 ευρώ, είναι ειδικά κατασκευή και χρησιμοποιείται για το σερβίρισμα των ορεκτικών! Για τα κυρίως υπάρχουν και χρυσές γόβες που για να τις πάρει κάποιος και στο σπίτι του αν θέλει πρέπει να δώσει 500 ευρώ! 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Survivor 2021: Τι θα συμβεί χωρίς τον Γιώργο Λιανό
Αρκουμανέας: Δεν ανησυχούμε για τις μεταλλάξεις
Chevron Right