Viral

Άγριες Μέλισσες: Η πτώση της Μαρίας Κίτσου από τον «γκρεμό» χωρίς κασκαντέρ

Η ηθοποιός, Μαρία Κίτσου, δείχνει πώς γυρίστηκε η σκηνή που η Λενιώ έπεσε στο γκρεμό, στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Στο προτελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», είδαμε τον καυγά που είχαν η Λενιώ και η Θεοδοσία, με τη δεύτερη να σπρώχνει την αντίζηλό της και να τη ρίχνει στον γκρεμό.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ωστόσο, είδαμε τον Θωμά να εντοπίζει τη Λενιώ, η οποία συνήλθε και να την πηγαίνει βαριά τραυματισμένη στο σπίτι.

Η Μαρία Κίτσου, η οποία υποδύεται τη Λενιώ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της, άγνωστες λεπτομέρειες πίσω από την εν λόγω σκηνή.

Η ηθοποιός ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram απόσπασμα από το γύρισμα που έγινε στο δάσος της Καισαριανής, όπου φαίνεται πως στη σκηνή δεν χρησιμοποίησαν κασκαντέρ, παρά έπαιξε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CBbHvR6ggkI/

«Οι περιπέτειες της Λενιώς vol 3 ή το οδοιπορικό μιάς πτώσης..(αληθινό ντοκουμέντο) Η συνέχεια στους δέκτες σας στο ραντεβού μας της Δευτέρας.. έως τότε να θυμάστε ότι #σταμίρηγεννιέσαιδεγίνεσαι», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CBSw9CkAk5k/

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Guardian: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί την πανδημία για αδιαφανή διαχείριση δημοσίου χρήματος
Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος»
Chevron Right