Viral

Καθηγητής έβαλε κιβώτια στους μαθητές για να μην αντιγράφουν

Σάλος έχει προκληθεί στο Μεξικό από την κίνηση καθηγητή να βάλει… κιβώτια στα κεφάλια των μαθητών για να μην αντιγράφουν.

 

Σύμφωνα με το ladbible που επικαλείται τοπικά μέσα ενημέρωσης το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εξετάσεων στο σχολείο El Sabinal στην πολιτεία Tlaxcala.

Δράστης ο καθηγητής στο μάθημα της Ηθικής, Luis Juarez Texis, με τους γονείς να απαιτούν την απομάκρυνσή του.

«Ο καθηγητής εξευτελίζει τους μαθητές του. Ζητάμε να προστατευτούν τα δικαιώματα των μαθητών μας» αναφέρουν οι γονείς τονίζοντας ότι αυτού του είδους η «βία» δεν θα γίνει ανεκτή.

Το σχολείο από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ήταν μια «δυναμική άσκηση» για να βοηθήσει στην «ψυχοκοινωνική ανάπτυξη» των μαθητών.

Κατά την ίδια ανακοίνωση οι μαθητές είχαν συμφωνήσει σε αυτή την τακτική πριν να τους βάλουν τα κιβώτια στα κεφάλια.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σφακτηρία: Το άγνωστο παραδεισένιο ελληνικό νησί με το αποτρόπαιο όνομα
Ιταλία: Ορκίστηκε η νέα φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση
Chevron Right