Την ακρίβεια των προϊόντων, την «εισαγόμενη ακρίβεια» και τις υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζει ο Δήμος Βερύκιος.
Στο θέμα των ανατιμήσεων στα ράφια των σούπερ μάρκετ ο πρωθυπουργός αναφέρει:
«Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε κι άλλα μέτρα αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ακρίβειας, ένα πρόβλημα που είναι κατά ένα μέρος εισαγόμενο αλλά οφείλεται και σε διαχρονικές παθογένειες της ελληνικής αγοράς».
«Θα ήταν εισαγόμενη η ακρίβεια, αν τα ίδια προϊόντα ακρίβαιναν ταυτόχρονα και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Αλλά δυστυχώς ακριβαίνουν μόνο στην Ελλάδα», επισημαίνει ο Δ. Βερύκιος.
«Μιλάς για διαχρονικές παθογένειες της ελληνικής αγοράς. Τώρα το κατάλαβες; Εσύ είσαι άμοιρος ευθυνών; Ήδη 5 χρόνια κυβερνάς»,», αναφέρει στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του iEidiseis στο TikTok.
Δείτε το βίντεο:
@ieidiseis.gr Παραμύθι δίχως δράκο για την ακρίβεια #akribeia #ieidiseisgr @dimos_verykios ♬ News, news, seriousness, tension(1077866) – Lyrebirds music