Video

Viral οι γκριμάτσες της Μελόνι για την αργοπορία Μπάιντεν και Στόλτενμπεργκ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Το βίντεο με τις αντιδράσεις της Τζόρτζια Μελόνι.

Τη δυσφορία της με αρκετά παραστατικό τρόπο έδειξε η ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι χθες Πέμπτη (11/7) λόγω της καθυστερημένης άφιξης του Τζο Μπάιντεν και του γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι παγκόσμιοι ηγέτες περίμεναν για ώρα τον Μπάιντεν και τον Στόλτενμπεργκ, η Μελόνι βρισκόταν σε «πηγαδάκι» με τον πρόεδρο της Φινλανδίας, Αλεξάντερ Στουμπ.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο φακός «συνέλαβε» τη Μελόνι να στρέφει το βλέμμα στο ταβάνι και μετά να αλληθωρίζει τα μάτια της, προτού κάνει ότι κοιτά το ρολόι της, που δεν φορούσε.

Στη συνέχεια, ένα άλλο άτομο που άκουγε τη συζήτηση, έβγαλε το κινητό του για να δει πόση ώρα είχε περάσει, και τότε η Μελόνι έκανε μια κατσουφιασμένη γκριμάτσα, πριν παρατηρήσει ότι την κατέγραφαν οι κάμερες.

Τελικά, ο Μπάιντεν και ο Στόλτενμπεργκ άνοιξαν τελικά τις εργασίες της συνόδου 40 λεπτά αργότερα από την προγραμματισμένη έναρξη.

Το βίντεο με τις γκριμάτσες της Μελόνι αναρτήθηκε στα social media και γρήγορα έγινε viral.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ανθή Βούλγαρη: Η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι συνεργάτης της πάει στη Δανάη - «Πάνω από το πτώμα μου»
Ο Κασσελάκης ανοίγει εκ νέου θέμα αλλαγής ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ
Chevron Right