Video

Βίντεο ντοκουμέντο: DJ ρίχνει με «όπλο» κομφετί και παθαίνει εγκαύματα στο πρόσωπο

«Δεν μπορούσα να αντέξω περισσότερο πόνο», είπε η DJ. Δείτε τα βίντεο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο από τη Βραζιλία, που δείχνουν καρέ-καρέ το ατύχημα που είχε μία DJ πάνω στη σκηνή, κατά τη χρήση «όπλου» που εκτοξεύει κομφετί.

Ο λόγος για την DJ Flavinha (Flavia Ribeiro), η οποία υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού και τραυματίστηκε στο πρόσωπο σε ένα σόου στη Σάντα Καταρίνα.

Η DJ Flavinha, παρά τους πόνους, κατάφερε να επιστρέψει στη σκηνή, αλλά τελικά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. «Δεν μπορούσα να αντέξω περισσότερο πόνο», είπε.

Μετά τον τραυματισμό της, η DJ Flavinha ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο φαίνεται η ίδια να φορά επιδέσμους στον λαιμό της και να έχει τραύματα στο πρόσωπό της.

«Παρά τον πόνο και το αρκετό αίμα εγώ συνέχισα. Οι συνεργάτες μου ήθελαν να αποσυρθώ αλλά εγώ δεν ήθελα να φύγω» , είπε για το γεγονός ότι κατάφερε να αντέξει άλλα 20 λεπτά στη σκηνή, πριν αλλάξει γνώμη και μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

https://www.instagram.com/p/CnufA01JIGO/

«Τώρα αναρρώνω και όλα είναι καλά. Δημοσιεύω το βίντεο αυτό για να δείτε τι μου συνέβη. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον», καταλήγει στο μήνυμά της.

Τα βίντεο από το περιστατικό:

https://twitter.com/YurickYu/status/1618791024951689220

https://www.instagram.com/p/Cn4Z3Vug9WV/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος: Διακοπές ρεύματος, πτώσεις δέντρων και καθίζηση δρόμων
Έλιωσαν οι «πάγοι»
Chevron Right