Showbiz

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της συμφωνεί να παραιτηθεί από την κηδεμονία της υπό όρους

Μετά από την τεράστια διεθνή κατακραυγή ο Τζέιμι Σπίαρς συμφώνησε να παραιτηθεί από τον μακροχρόνιο ρόλο του ως κηδεμόνας της κόρης του «όταν είναι η κατάλληλη στιγμή».

Μια πρώτη προσωρινή νίκη φαίνεται ότι κατήγαγε η πλευρά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και των οπαδών της στη μάχη της για να αποτινάξει την κηδεμονία του πατέρα της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της σταρ, ο Τζέιμι Σπίαρς δεν πιστεύει ότι μια δημόσια διαμάχη με την κόρη του για τη συνέχιση των υπηρεσιών του ως διαχειριστής θα ήταν προς το συμφέρον της και σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και με τον δικηγόρο της, ώστε να προετοιμάσουν μια ομαλή μετάβαση σε ένα νέο καθεστώς. Διευκρίνισε μάλιστα ότι «ήδη εργαζόταν για μια τέτοια μετάβαση» με τον προηγούμενο δικηγόρο της κόρης του.

Ακόμα και αν πρόκειται για «τακτική» υποχώρηση, η κίνηση του Τζέιμι Σπίαρς δύο μήνες μετά από την «σκανδαλώδη» κατάθεση της Μπρίτνεϊ στο δικαστήριο σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη στον αγώνα της τραγουδίστριας για να αποδεσμευτεί από τον έλεγχο του πατέρα της που διαρκεί 13 ολόκληρα χρόνια.

Σε επικοινωνία του με τον Guardian ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δικηγόρος της σταρ, δήλωσε ότι πρόκειται για «μια μεγάλη νίκη για τη Μπρίτνεϊ και ένα ακόμη βήμα προς τη δικαιοσύνη» και παρότρυνε τον Τζέιμι να «παραιτηθεί αμέσως».

«Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την έρευνά μας για τη συμπεριφορά του κ. Σπίαρς αλλά και άλλων προσώπων τα τελευταία 13 χρόνια, καθώς απέσπασε εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της κόρης του» δήλωσε ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς υποστήριξε ότι ο πελάτης έχει υποστεί «αδικαιολόγητες επιθέσεις».
«Ο κ. Σπίαρς συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του με υπευθυνότητα και «δεν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για την αναστολή ή την απομάκρυνση του», αλλά θα παραιτηθεί «όταν είναι η κατάλληλη στιγμή» για να αποφύγει μια «μάχη» με την Μπρίτνεϊ. Και με την προϋπόθεση να έχουν επιλυθεί ζητήματα που εκκρεμούν ενώπιον του δικαστηρίου», σημείωσε.

Η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Μπρέντα Πένι αρνήθηκε το αίτημα να επισπεύσει τις διαδικασίες σχετικά με την απομάκρυνση του Τζέιμι Σπίαρς.

 

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μενδώνη: Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν στη γενέθλια γη
Ανασχηματισμός Μαξίμου: Η αναβάθμιση Σκέρτσου, ο νέος εκπρόσωπος, ο ρόλος Τριαντόπουλου και ο Θ. Λιβάνιος
Chevron Right