Showbiz

Σοφία Μουτίδου: Η Ελένη Καστάνη με καταριόταν, μας έκανε τη ζωή κόλαση

Σε βίντεο της στο Youtube η Σοφία Μουτίδου περιγράφει την δύσκολη συνεργασία που είχε στο θέατρο με την ηθοποιό Ελένη Καστάνη.

Χείμαρρος ήταν η Σοφία Μουτίδου σε βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι της στο YouTube και αποκάλυψε την κακή συνεργασία που είχε με την Ελένη Καστάνη!

Η ηθοποιός υποστηρίζει πως η συνάδελφός της την καταριόταν και της έκανε τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή όταν συνεργάζονταν στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου αναφέρει: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν «τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες»… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδελφος στον θίασο του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».

Σε άλλο σημείο του βίντεο αποκάλυψε πώς πιάστηκε στα χέρια με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ρήγα. «Ήμασταν δύο ενήλικες άνθρωποι που αποφάσισαν να πλακωθούν στο ξύλο. Έπεσε ο θίασος πάνω μας, μας χώρισαν και ο τσαμπουκάς έληξε εκεί . Ο καθένας ακολούθησε την πορεία του και ξαναπήγαμε στην πρόβα την επόμενη μέρα. Ήρθαμε στα χέρια για την πρόβα».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΠΟΕΔΗΝ: Ο μεταλλαγμένος ιός χτυπάει του υγειονομικούς
Πώς μπορεί να κόλλησε τη μετάλλαξη του κορονοϊού ο διάκονος από τη Θεσσαλονίκη
Chevron Right