Παντρεύτηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κι η Ιλάειρα Ζήση στην Λεμεσό της Κύπρου.
Ο γαμπρός ξεκίνησε με αυτοκινητοπομπή και πυροτεχνήματα για την εκκλησία κι ο κόσμος κατέκλυσε τον ιερό ναό για να ευχηθεί στο ζευγάρι. Ο Μαυρίκιος φόρεσε ένα λευκό κοστούμι ενώ η Ιλάειρα φορούσε ένα πανέμορφο νυφικό.
Το μυστήριο ολοκληρώθηκε μια τελετή υπερπαραγωγή και το ζευγάρι έλαμπε μέσα στην ευτυχία του. Μόλις ολοκληρώθηκε το μυστήριο, το ζευγάρι εξήλθε από την εκκλησία κι εκεί τους περίμενε πλήθος κόσμου για να τους ευχηθεί.
@xristosdimitriou671 #μαυρικιος #εκλησσια ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristos
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο προφίλ του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Instagram, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα κατά την έξοδό τους κι εύχονταν στο ευτυχισμένο ζευγάρι.
Φυσικά, πραγματοποιήθηκε και το γνωστό έθιμο όπου ρίχνουν ρύζι στο ζευγάρι για να ριζώσει η ευτυχία τους.
Το έθιμο έχει ως στόχο να πλημμυρίσει τους νεόνυμφους με γονιμότητα και τύχη.
https://www.instagram.com/p/Chzz1L-sDGq/