Το φετινό καλοκαίρι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του Μανώλη Λιδάκη, ο οποίος αναγκάστηκε στις αρχές του Ιουλίου να ανακοινώσει την ματαίωση της περιοδείας του. Ο τραγουδιστής έκανε γνωστό με ανάρτησή του ότι έκανε εισαγωγή στο ΠΑΓΝΗ στα τέλη Αυγούστου και από τότε δεν είχαμε νέα του.
Χθες λοιπόν ο Μανώλης Λιδάκης επανήλθε με ένα σημείωμά του στο Facebook, στο οποίο εξηγεί ότι παραμένει νοσηλευόμενος και απολογείται για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του music video για τη νέα δισκογραφική δουλειά του, το «Ρήγμα».
«Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια
Αγαπημένοι φίλοι μου εξακολουθώ να βρίσκομαι στο νοσοκομείο στο κέντρο αποκατάστασης «Ολύμπιον», δεν έχω κάνει ακόμα την αρθροπλαστική. Αυτή η επιδείνωση της υγείας μου με έκανε να μην μπορέσω να ολοκληρώσω οπτικά και αν θέλετε ερμηνευτικά «το ρήγμα» στο οποίο θα επανέλθω με καινούρια έκδοση και καινούριο βίντεο, αλλά όπως ξέρετε η υγεία είναι πάνω απ ‘όλα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους για την αγάπη τους και μάλιστα δέχτηκα αγάπη από ανθρώπους που δεν περίμενα. «Το ρήγμα» θα επανέλθει έτσι όπως πρέπει και με τον τρόπο που του αξίζει. Ευχαριστώ τον Μιχάλη και Ανδρέα Αεράκη που είναι δίπλα μου πάντα σε όλα μου τα προβλήματα».