Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Pop Up και μίλησε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει παιδί μέχρι τώρα.
Η ίδια είπε πως είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει οικογένεια στο παρελθόν, όμως δεν το έκανε γιατί δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες.
«Παιδί θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω, αλλά νομίζω το έχω χάσει το τρένο. Όταν πέρασε το τρένο από μπροστά μου δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες να κάνω τότε. Τώρα που θα ήθελα πάρα πολύ -γιατί είναι σημαντικό να κάνεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που τον θέλεις πολύ και αγαπάς και σε στηρίζει- νομίζω ότι δεν μπορώ. Δεν μπορώ πραγματικά, όχι δεν μπορώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM και είπε ότι «τo GNTM μου λείπε πάρα πολύ και τώρα που μιλάμε μου λείπει. Είναι μια παραγωγή και ένα κανάλι που ξέρουν πάρα πολύ καλά να κάνουν τη δουλειά τους και το έχουν αποδείξει σε όλους μας».
https://youtu.be/da3UEPNCsxs