Showbiz

Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτηση για την φιλία με τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη μέσω ανάρτησης στα social media, έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την φιλία της με τον Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη με αφορμή την συμπλήρωση πέντε ετών από την ημέρα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Η ίδια αναφέρθηκε εκτενώς στη φιλία που είχαν και τόνισε πως «φέτος θα κλάψω, θα πιω θα ακούσω τα τραγούδια σου, όλα! Ξανά και ξανά. Τόσα χρόνια μου το στερούσαν και ντρεπόμουν να μιλήσω για να μη κριθώ. Τώρα αδιαφορώ για όλα».

Πιο αναλυτικά, έγραψε το εξής:

«Δύσκολες μέρες αυτές για μένα. Βλέπω βιντεάκια παντού και γελάω και κλαίω μαζί. Πάντα κάτι θυμίζει κάτι, μια ζακέτα που πήραμε μαζί, ένα κοστούμι που ευχόσουν να κουμπώσει, μια φωτογραφία που με καμάρι μου έδειξες για πρώτη φορά, τα παπούτσια σου που δεν μου άρεσαν, το κούρεμα που σου έλεγα ότι σου πήγαινε, τα κορίτσια που λέγανε «χειλάρες μου ματάρες μου» και με κοίταζες παιχνιδιάρικα και έλεγες ρε λες να είμαι ωραίος;

Α ρε Παντελή! Μακάρι να δούλευα ξανά σε ένα μπαρ και να ερχόσουν να κάτσεις στο πόστο μου ξανά και να σου λέω φύγε από εδώ πήγαινε αλλού δεν σε θέλω εδώ δεν κάνω ταμείο με εσένα και να γελάς και να λες βγες έξω να κάτσεις εδώ! Δεν είναι η μέρα που έφυγες θλιβερή είναι όλες εκείνες που θυμάμαι … ότι αυτή η μέρα εγώ ήμουν πιο τυχερή από εσένα αυτό θα με πονάει όσο κι αν ακούγεται παράλογο! Φέτος θα κλάψω, θα πιω θα ακούσω τα τραγούδια σου, όλα! Ξανά και ξανά. Τόσα χρόνια μου το στερούσαν και ντρεπόμουν να μιλήσω για να μη κριθώ. Τώρα αδιαφορώ για όλα».

Δείτε το story στο Instagram που έκανε η Μίνα Αρναούτη:

Mina Arnaouth anarthsh filia Pantelhs Pantelidhs ena

Mina Arnaouth anarthsh filia Pantelhs Pantelidhs duo

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αθηνά Οικονομάκου, Έντουαρντ Στεργίου και Demy στο «The 2Night Show»
Σεισμός 7,2 στον Ειρηνικό - Συναγερμός για τσουνάμι στη Νέα Ζηλανδία
Chevron Right