Showbiz

Μάνος Πίντζης: Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα πολύ ψηλά

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Καλοκαίρι #not» και μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τον δάσκαλό του Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Μάνος Πίντζης βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στην Ελλάδα μετά από την αναγκαστική διακοπή των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς στην οποία έπαιρνε μέρος στο Ιράν. Ο ηθοποιός και μοντέλο μαζί με τους συναδέλφους του Νίκο Πουρσανίδη και Γιάννη Σπαλιάρα συμμετείχαν στη σειρά που διαδραματίζεται τα χρόνια του Βυζαντίου, όμως η επέλαση του κορονοϊού οδήγησε στην διακοπή των γυρισμάτων.

Καλεσμένος σήμερα στο πλατό του «Καλοκαίρι #not» ο Μάνος Πίντζης αφηγήθηκε την «περιπέτειά» του στο Ιράν και τόνισε τις δυσκολίες που έφερε το lockdown αλλά και το νοσηρό κλίμα που δημιούργησαν οι πυρκαγιές.

Όπως ήταν φυσικό η Ελένη Τσολάκη του ζήτησε να σχολιάσει και τις καταγγελίες που συντάραξαν τον χώρο του θεάτρου τον περασμένο χειμώνα. «Είμαι στον χώρο 30 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα… Ζυγίζεις τα πράγματα στη ζωή σου. Εγώ μιλάω για κακές συνθήκες. Το άλλο είναι μεγάλη ιστορία» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν το περίμενα γιατί τον έναν άνθρωπο τον είχα και δάσκαλο. Τον είχα πολύ ψηλά και δεν το περίμενα αυτό. Δεν το περίμενα. Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα πολύ ψηλά και δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι μπορεί να είχε τέτοιου είδους ανάγκες ο άνθρωπος. Δεν είναι ανάγκη να το αναλύσουμε περισσότερο. Ο άνθρωπος κρύβει μέσα του πολύ σκοτεινά μονοπάτια, όσο όμορφος και χαρούμενος αν δείχνει. Δεν ξέρεις πόσο σκοτεινά μονοπάτια μπορεί να έχει η ψυχή του».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική σειρά στο Ιράν:

https://www.instagram.com/p/CLrZI9_DJD8/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CDZSf5oj5l6/?hl=el

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φωτιά τώρα στο Μαρκόπουλο
Παπαθανάσης: Τα rapid test θα παραμείνουν 10 ευρώ
Chevron Right