Showbiz

Ελένη Βουλγαράκη: Η αντίδραση της συντρόφου του Φώτη Ιωαννίδη στα fake news περί ντόπινγκ

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη σχετικά με τα δημοσιεύματα περί ντόπινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Δεν άφησε ασχολίαστο η Ελένη Βουλγαράκη τα δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη περί ελέγχου ντόπινγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής και η παρουσιάστρια έχουν σχέση.

Η ίδια ανέβασε ένα story στο instagram με την φωτογραφία του Ιωαννίδη και έχει βάλει ένα ιμότζι που σημαίνει «μη μιλάτε».

voulgaraki-ioannidis_8c8ac.jpg

Τονίζεται ότι από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/04) πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για θετικό δείγμα ντόπινγκ που εντοπίστηκε σε παίκτη της Εθνική Ελλάδος, μετά την αναμέτρηση με την Γεωργία.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας πως δεν έχει ενημερωθεί από κάποια επίσημη πηγή για κάποιο θετικό τεστ ντόπινγκ, ενώ μερικές ώρες αργότερα πληροφορίες έκαναν λόγο για τοποθέτηση της UEFA. Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό κρούσμα ντόπινγκ σε ποδοσφαιριστή της «γαλανόλευκης».

Ο Φώτης Ιωαννίδης τόνισε ότι θα στραφεί στην στη δικαιοσύνη μετά από ψευδή σενάρια.

Η ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη αναφέρει:

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

ioan_de2ee.png

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε 17χρονο ποδηλάτη
Αναβρασμός στη Νίσυρο: Πατέρας κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση
Chevron Right