Ο Μίκι Ρουρκ με ανάρτηση στο Instagram επιτίθεται στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και με ένα εκτενές κείμενο τον καθυβρίζει.
Συγκεκριμένα, ο Χολιγουντιανός αστέρας επιτίθεται φραστικά στον Ντε Νίρο ο οποίος τον φέρεται να τον αποκάλεσε «ψεύτη» κάτι που εξόργισε τον Μίκι Ρουρκ.
Έτσι, την Παρασκευή (17/7) προχώρησε σε μια υβριστική ανάρτηση κατά του Ντε Νίρο γράφοντας τα εξής:
«Έι, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ναι καλά άκουσες, σ’ εσένα μιλάω, εσύ μεγάλο γ…ο κλαψιάρικο μωρό. Φίλος μου πρόσφατα μου είπε ότι πριν από μερικούς μήνες είπες στις εφημερίδες ότι “ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης, λέει όλο βλακείες”. Άκου κ. Σκληρέ Τύπε στις ταινίες, είσαι το Νο 1 άτομο που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και ήταν σε εφημερίδα. Κάτσε να σου πως, βρωμιάρη, όταν σε δω, ορκίζομαι στον Θεό στη γιαγιά μου, στον αδερφό μου και σε όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω 100%. Μίκι Ρουρκ, ο Θεός μάρτυράς μου».
Αργότερα, στην ίδια ανάρτηση ο ηθοποιός σχολίασε «σύντομα θα μετεγκατασταθώ στη Νέα Υόρκη, τους επόμενους μήνες, αυτή η συνάντηση θα γίνει σίγουρα».
Επιπλέον, το περασμένο φθινόπωρο ο Ρουρκ είχε κατηγορήσει τον Ντε νίρο ότι τον μπλόκαρε από το να παίξει στη βραβευμένη ταινία «Ο Ιρλανδός».
Δεν είναι γνωστή η αιτία αυτής της πρόσφατης κόντρας. Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Ρουρκ μίλησε σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης ότι «ο Μάρτιν Σκορσέζε ήθελε να με συναντήσει για μια ταινία με τον Αλ Πατσίνο, τον Τζο Πέσι και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Ο υπεύθυνος του κάστινγκ είπε στον μάνατζερ μου ότι ο Ντε Νίρο αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου στην ταινία». Ωστόσο οι παραγωγοί του «Ιρλανδού» όπως και η διευθύντρια κάστινγκ είπαν ότι ο Ρουρκ ποτέ δεν συζητούσε για ρόλο στην ταινία.
https://www.instagram.com/p/CCwyYfSnlA7/