Showbiz

Bo: Ισχύει πως όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες

Ο Bo μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα νέα επαγγελματικά projects που έχει στα σκαριά και την άτυχη κατάληξη της σχέσης του με την Καρολίνα Καλύβα.

Ο Bo και η Εύη Δρούτσα βρέθηκαν σήμερα απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για να μιλήσουν για τη συνεργασία τους στο «J2US». Και όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση «λοξοδρόμησε» στη κατεύθυνση της σχέσης του ράπερ με την πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» Καρολίνα Καλύβα. Παρότι πέρασε κάποιος καιρός, το θέμα παραμένει καυτό όσο δεν έχει πάρει επίσημα θέση για τα γεγονότα και ο Μάριος Πρίαμος.

«Δεν το επέλεξα εγώ όλο αυτό που συνέβη» είπε ο γνωστός ράπερ, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν η «αγαπημένη» του Καρολίνα Καλύβα συνελήφθη από τις κάμερες στον Άγιο Δομίνικο να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον Μάριο Πρίαμο, φίλο του καλλιτέχνη, που ήταν σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Κι εξήγησε πως δεν μετανιώνει που μίλησε δημόσια για τη σχέση του με την Καρολίνα. «Σε δύο εκπομπές πήγα κι απάντησα. Νομίζω καλά έκανα γιατί τοποθετήθηκα. Δεν επικοινώνησα εγώ (τη σχέση μου με την Καρολίνα). Δεν είχα μπει στο έπαθλο επικοινωνίας. Αυτή η σχέση έγινε γνωστή από κάποιες φίλες της κι εγώ το επιβεβαίωσα».

Επικοινωνία με την πρώην παίκτρια δεν είχε καμία μετά από την αποχώρησή της από το παιχνίδι. «Μου έστειλε ένα μήνυμα βγαίνοντας αλλά δεν θέλω να μιλήσω. Δεν έχω κάτι να πω ή να αναλύσω πάνω σε όλο αυτό» τόνισε.

Και η Εύη Δρούτσα πρόσθεσε: «Ο Bo, απ’ ό,τι τον έχω καταλάβει, δεν θέλει να ασχολείται με όλα αυτά. Περάσανε, φύγανε. Τουλάχιστον προς τα έξω. Τώρα τι νιώθει ο καθένας…».

«Εγώ πιστεύω ότι τον Bo τον αδίκησε αυτή η ιστορία. Είναι αυτό που λένε “όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες”» ήταν η τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την έκταση που πήρε αυτή η ιστορία.

«Γενικά ισχύει» παραδέχτηκε ο τραγουδιστής και συνθέτης, ο οποίος αρνήθηκε ότι βρίσκεται ξανά σε σχέση ή ότι είναι ερωτευμένος ξανά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ποια ανταλλακτικά της Lamborghini κοστίζουν όσο δύο Ferrari;
Θεσσαλονίκη: 22χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον ξάδερφό της σε κλαμπ
Chevron Right