Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Επιστρέφει στο θέατρο με την «Αυλή των θαυμάτων»

Η Μαίρη Χρονοπούλου θα συμμετέχει στον θίασο που θα ανεβάσει το πασίγνωστο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε μορφή μιούζικαλ.

Την πιο ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε στους θαυμαστές της η Μαίρη Χρονοπούλου μετά από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Η αγαπημένη σταρ δέχτηκε την πρόταση της εταιρίας παραγωγής Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου να πάρει μέρος στην παράσταση της «Αυλής των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Το κλασικό έργο της νέας ελληνικής δραματουργίας θα ανεβεί σε μορφή μιούζικαλ, με πρωτότυπη μουσική του Στέφανου Κορκολή, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Σουγάρη.

Όπως θα δείτε κι εσείς στην σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο σκηνοθέτης της παράστασης, οι συντελεστές είναι ένας κι ένας: Βασίλης Μπισμπίκης, Γιώργος Γάλλος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γλυκερία, Κόρα Καρβούνη, Ρούλα Πατεράκη, Ηλίας Λογοθέτης και πολλοί άλλοι άξιοι καλλιτέχνες θα προσθέσουν τη φωνή τους σε ένα από τα πιο φιλόδοξα θεατρικά εγχειρήματα του ερχόμενου χειμώνα.

Αν όλα πάνε καλά, θα είναι η πρώτη φορά που η Μαίρη Χρονοπούλου θα εμφανιστεί στη σκηνή την τελευταία εικοσαετία.

https://www.instagram.com/p/CTOxathLqnG/?hl=el

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τι σηματοδοτεί η υποψηφιότητα Καστανίδη για την ηγεσία – Στόχος μια νέα ταυτότητα του ΚΙΝΑΛ
Βαριές κουβέντες Άδωνι για τον Αποστολάκη
Chevron Right