Showbiz

Paris Hilton: Τα πικρόχολα σχόλια για την πασαρέλα της στην Εβδομάδα Μόδας – «Έτσι περπατάω μεθυσμένος»

Δείτε το βίντεο από την πασαρέλα της Paris Hilton στο Παρίσι.

Η πασαρέλα της Paris Hilton στην εβδομάδα μόδα του Παρισιού σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες των social media.

Το περπάτημα του διάσημου μοντέλου χαρακτηρίστηκε «περίεργο», παρά το γεγονός ότι εντυπωσίασε με το τολμηρό μίνι μαύρο φόρεμα που φόρεσε.

«Είναι σαν να φοράει τακούνια μία φορά τον χρόνο», «περπατάω έτσι όταν είμαι μεθυσμένος, αλλά προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι», «δεν μπορεί να περπατήσει αλλά έχει υπέροχα πόδια», «συγγνώμη, αλλά γιατί περπατάει σαν RoboCop;», «τι είναι αυτό το κοτόπουλο που περπατάει;» ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε η κληρονόμος για την πασαρέλα της, με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε η Vogue στο Instagram.

Ωστόσο, ένας θαυμαστής έσπευσε να την υπερασπιστεί, γράφοντας: «κάνει τη βόλτα της. Το κάνει από τα 90s και δεν πρόκειται ποτέ να προσπαθήσει να περπατήσει σαν μοντέλο της πασαρέλας, γιατί είναι η Πάρις Χίλτον!».

Δείτε το βίντεο με την πασαρέλα της Paris Hilton

https://www.instagram.com/p/Cx52ka3oNBj/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Δημοσκόπηση: Η μάχη της Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής - Μεγάλο προβάδισμα Μπακογιάννη και Χαρδαλιά
Στην Κύπρο ο Στέφανος Κασσελάκης - Την Τετάρτη η συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη
Chevron Right