Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Μπρούνο ξέρει πιο πολλά ελληνικά από ό,τι εγώ ιταλικά

Πάσχα με την οικογένειά της, τα παιδιά της και τον Μπρούνο Τσερέλα θα κάνει η Αθηνά Οικονομάκου.
Αθηνά Οικονομάκου
Instagram @athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικομομάκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Μπάκα την Τρίτη 15/4. Απάντησε σχετικά με το πού θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Αλλά όταν ο ρεπόρτερ προσπάθησε να βγάλει κάτι περισσότερο για τις εξελίξεις στη σχέση της και το επόμενο βήμα, κράτησε τα νέα για τον εαυτό της.

Ειδικότερα η ηθοποιός μίλησε λίγο πριν πάει στο γύρισμα της σειράς Έχω Παιδιά. «Θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα με τα μικρούλια μου. Θα είναι και ο Μπρούνο στην Ελλάδα για το Πάσχα. Νιώθω δικαιωμένη και ανακουφισμένη από τη σχέση μου με τον Μπρούνο.

Ας μείνουμε στο παρόν και δεν μιλάμε για το παρελθόν. Είναι όλα καλά και όμορφα. Γιατί να στεναχωρηθώ με το παρελθόν; Οτιδήποτε έγινε, ήταν για να γίνει. Υπάρχει κάποιος λόγος κι ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Γενικότερα ότι έχω κάνει έχω νιώσει περηφάνια.

Για οποιαδήποτε πράξη μου και για οτιδήποτε έχω πει. Αυτό μετράει. Γιατί κοιτάζω τι κάνω εγώ και όχι οι υπόλοιποι. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι να συμμετάσχω σε κάποια ιταλική σειρά.

Έχω τη δουλειά μου στη χώρα μου και παίρνω ικανοποίηση με αυτό. Γενικότερα δεν ονειρεύομαι πολύ, πατάω στη γη. Δεν κάνω σενάρια φαντασίας στο κεφάλι μου, μένω στην πραγματικότητα.

Ο Μπρούνο ξέρει πιο πολλά ελληνικά από ό,τι εγώ ιταλικά. Το Πάσχα πάμε στην οικογένεια θα αναλάβουν εκείνοι το ψήσιμο του αρνιού», πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά στο Πρωινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Τραμπ Chevron Left
Δήλωση μετανοίας ζητά ο Λευκός Οίκος από το Χάρβαρντ - Η σκληρή κόντρα με τον Τραμπ