Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: Οι Απαράδεκτοι δεν με άγχωσαν, ζημιά έκανε το «Στην υγειά μας»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά στο Τετ-α-Τετ για τον γάμο, αλλά και τη «ζημιά» που του έκανε η παρουσίαση του «Στην υγειά μας» για 18 χρόνια.
Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μαζί με τη Ρένια Λουϊζίδου βρέθηκαν στην εκπομπή Τετ-α-Τετ στον Alpha Κύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος. Οι δύο ηθοποιοί μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης Sexy Laundry στην Αθήνα για τέσσερα χρόνια, συνεχίζουν και στην Κύπρο. Αυτή ήταν και η αφορμή της συνέντευξής τους, στην οποία ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για τη δική του σχέση με τον γάμο.

Αρχικά ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του εμπειρία. «Δεν μου ταιριάζει ο γάμος, έκανα δύο γάμους, δεν μου ταιριάζει. Περνάω πάρα πολύ καλά μόνος μου. Έχω μια αίσθηση για την ελευθερία που μπορεί να είναι και λάθος. Να μου πεις, γιατί δεν πήρες τηλέφωνο δύο ημέρες; Νομίζω ότι μου βάζεις το χέρι εδώ και πνίγομαι.

«Δεν αντιμετώπιζα τα διαζύγια ως προσωπική αποτυχία. Είναι κάποιες κοινωνικές νόρμες που μας έχουν πατήσει σαν ελέφαντες στο κεφάλι. Εγώ θεωρώ πως όσο φυσικό είναι να έρθουν κοντά δύο άνθρωποι, άλλο τόσο φυσικό και να πάψουν να είναι κοντά. Γιατί κουραστήκανε, γιατί ανακαλύψανε πράγματα που δεν γνώριζαν. Γιατί με λίγα λόγια παλιά ο ένας έκανε καλό στον άλλον και τώρα ο ένας κάνει κακό στον άλλον. Για ποιο λόγο», είπε.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη «ζημιά» που του έκανε η παρουσίαση στην τηλεόραση

Παράλληλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Δεν ήταν κάτι που επέλεξα, προέκυψε. Ειδικά το «Στην υγεία μας» φαντάστηκα ότι θα το κάνω μια σεζόν και θα τελείωνε. Τυχαίνει να μου αρέσει πολύ το τραγούδι των συγκεκριμένων δεκαετιών, το ξέρω και αρκετά καλά και είπα «εντάξει, ας το κάνουμε». Δεν πήγαινε κανενός το μυαλό ότι θα πάει 18 χρόνια. Εμένα όταν μου είπαν για δεύτερη χρονιά, λέω «ρε παιδιά, που να βρω εγώ άλλες τόσες ιδέες;». Και μου είπαν «Δεν σημαίνει πως επειδή έκανες πέρσι Τσιτσάνη δεν μπορείς να κάνεις και φέτος». Όπως δεν πας να δεις τον Βοσκόπουλο μια φορά στη ζωή σου».

Αυτή η πολύ έντονη παρουσία είχε σαν αποτέλεσμα, μέχρι και συνάδελφος σου δημοσιογράφος, να μου λένε «σοβαρά είστε και ηθοποιός δηλαδή εσείς;». Ή «σας παρουσιάζουμε τον παρουσιαστή Σπύρο Παπαδόπουλο, από εδώ η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου». Έχω ζήσει αρκετά τέτοια.

Ο Σπύρος των Απαράδεκτων δεν με άγχωσε. Πιο πολύ φθορά νομίζω ότι μου προξένησε η εκπομπή. Γιατί έρχονταν άνθρωποι στο θέατρο και με έκπληξη μου έλεγαν «ρε συ, είσαι πάρα πολύ καλός. Που να το φανταστούμε; Εμείς βλέπαμε έναν άνθρωπο που παρουσιάζει τραγούδια, όχι ότι παίζει και στο θέατρο. Και λέω «η ζημιά» είναι μεγάλη παιδιά. Έχω δεχθεί πολλές, αναρίθμητες, προτάσεις. Σαν το «Στην υγειά μας» κυρίως αλλά και για τηλεπαιχνίδια. Δεν θέλω όμως να ξαναπαρουσιάσω, μου τελείωσε εμένα αυτό το πράγμα. Θέλω μόνο υποκριτική, τίποτα άλλο. Ποτέ δεν βλέπω τον Εκατομμυριούχο. Δεν βλέπω τηλεόραση», είπε.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Λεωφορείο Chevron Left
Απεργία 9 Απριλίου: Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ