Η Νέλλη Γκίνη έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και, για χάρη των αναγνωστών, έκανε μια αναδρομή στα πρώτα επαγγελματικά βήματά της.
Ανάμεσα στα άλλα η ηθοποιός αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου κάποιες εκδηλώσεις τηλεθεατών που την έφεραν σε δύσκολη θέση.
«Οι άνθρωποι που είναι έξω από τη δουλειά μας πολλές φορές μας ταυτίζουν και με τους ρόλους μας, δηλαδή μπορεί εγώ να παίζω μια πλούσια γυναίκα κακομαθημένη και να με ταυτίσουν με αυτό. Μου έχει συμβεί και μάλιστα στις αρχές της καριέρας μου όταν έκανα τη Μαρίνα στη “Γειτονιά μας”.
Εγώ τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου ήμουν η κακιά που είχα παρατήσει τον Γιασό και είχε καταντήσει μέθυσος. Με έβλεπαν στο δρόμο εκείνη την εποχή και με βρίζανε, γιατί ταυτίζεται ο κόσμος με τους ρόλους μας, ειδικά εκείνη την εποχή.
Θυμάμαι ότι είχα μπει σε ένα ταξί να πάω στο στούντιο και ο ταξιτζής, μόλις με είδε, μου είπε: “Θα σε πάω και θα σε αφήσω στα Νταμάρια να πεθάνεις, τέτοιος χαρακτήρας που είσαι κακιασμένη”. Είχα φοβηθεί τα πρώτα χρόνια.
Μέχρι που πήγα και παρακάλεσα τον Κώστα Πρετεντέρη λέγοντας του “σας παρακαλώ, με βρίζουν κι εγώ δεν θέλω να με βρίζουν. Θέλω να με αγαπάνε, αυτή τη δουλειά την κάνω με αγάπη, κάντε κάτι”. Κι αυτός ο τόσο σπουδαίος άνθρωπος, που πραγματικά ήρθε και μου έδωσε απλόχερα τόσα πράγματα στην αρχή της καριέρας μου, με κατάλαβε και άλλαξε το ρόλο μου στη “Γειτονιά μας” εν μια νυκτί».