Η Άντζελα Γκερέκου έδωσε το παρών στην απονομή των Χρυσών Σκούφων 2025 με την ιδιότητά της ως προέδρου του ΕΟΤ. Η γαστρονομία άλλωστε αποτελεί πυλώνα του τουρισμού, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος της χώρας, που έχει μεγάλη σημασία για τη συνολική εμπειρία του ταξιδιώτη.
Η Κερκυραία πολιτικός και ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους που κάλυψαν το γεγονός για τη σχέση της με το φαγητό και έκανε μια σημαντική αποκάλυψη.
«Με αναγκάζετε να πω ότι είμαι Κερκυραία κι ότι βεβαίως μου αρέσουν πολύ τα κερκυραϊκά μας φαγητά. Και όχι μόνο. Μου αρέσει το ελληνικό καλό φαγητό. Και, για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει το σπιτικό φαγητό» τόνισε η «Αθηνά» από την πολύκροτη «Γη της ελιάς» του Mega.
Και παρά τις πολλαπλές υποχρεώσεις της, στο τιμόνι του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και στο πλατό της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, η Άντζελα Γκερέκου βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί με την κουζίνα.
«Μαγειρεύω, μου αρέσει πολύ. Σε λίγο καιρό θα βγει και το βιβλίο μου που θα είναι πάνω στις κερκυραϊκές γεύσεις μέσα από τα φαγητά της μαμάς» αποκάλυψε .
Δείτε το σχετικό βίντεο: