Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης προκάλεσε αίσθηση από την απόφασή του να συμμετάσχει στη σειρά Ριφιφί όπου μάλιστα θα παίξει ένα ρόλο στον οποίο δεν τον έχουμε συνηθίσει. Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Έκανε ξανά ποδαρικό στη Δανάη Μπάρκα, αφού είναι γνωστό ότι αποτελεί το γούρι της παρουσιάστριας.
Aρχικά μίλησε για τον ερχομό της νέας χρονιάς και έδωσε τις ευχές του για το 2025. «Εύχομαι καλή χρονιά και ευλογημένη χρονιά με αγάπη, και υπομονή για τα δύσκολα που ενδεχομένως να έρθουν. Το σημαντικό είναι να έχουμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού.
Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη συμμετοχή του στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ριφιφί. Είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός συνεργάζεται με τον δημιουργό και δεν έκρυψε τη χαρά του γι’ αυτό. «Είναι μία πολύ ωραίες συνθήκες και πολύ ωραίο σενάριο. Πρώτη φορά δουλεύω με τον Τσαφούλια. Τα πρώτα γυρίσματα ήταν πολύ ωραία και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη σειρά. Είναι αστυνομική σειρά».
Ποιον θα υποδυθεί ο Χατζηπαναγιώτης; «Θα είμαι ληστής. Ένας καλός ληστής» ανέφερε, αφήνοντας όπως όλα δείχνουν πίσω του τους κωμικούς ρόλους που τον καθιέρωσαν .
Καταλήγοντας ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν έκρυψε ότι πλέον βλέπει τα πράγματα πολύ διαφορετικά και πιο αισιόδοξα έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ηθοποιός κινδύνευσε από καρδιακό επεισόδιο, το οποίο και τελικά ξεπέρασε. «Έπαθα αυτό που έπαθα και επανήλθα, για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο.
Ας βρίσκουμε τα καλά πράγματα και να εστιάζουμε σε αυτά και να πάμε στην άκρη τα κακά. Ζούμε με πολέμους δίπλα μας και πολύ δύσκολες συνθήκες. Άνθρωποι ξενιτεύονται, ξεκληρίζονται. Εμείς είμαστε στην πιο ωραία χώρα του κόσμου, και πρέπει να παλεύουμε για την αγάπη και για τη δικαιοσύνη», είπε κλείνοντας ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.