Ντόρο έχει προκαλέσει η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Παντελή Τουτουντζή για την περίοδο που βρισκόταν στον Alpha. Ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε στην εκπομπή Πάμε Δανάη το κλίμα που επικρατούσε τότε στους διαδρόμους του καναλιού για την παρουσιάστρια.
Όσα δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχολιάστηκαν από τις ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές. Στο Πάμε Δανάη η Δανάη Μπάρκα ήταν αυτή που άνέλαβε να κάνει τον συνήγορο του διαβόλου λέγοντας: «Αποκλείεται να περνούσε και η ίδια άσχημα στην εκπομπή; Δεν σημαίνει ότι όποιος γίνεται παρουσιαστής αυτόματα λύνονται τα προβλήματά του, καμιά φορά αυξάνονται», αφού βρήκε αντιδράσεις από τους συνεργάτες της στο πλατό του Mega.
Κι αυτό γιατί ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είπε ότι: «Όταν υπάρχει ένα κύμα δυσαρέσκειας από παντού δεν μπορεί να λες «εγώ πέρασα άσχημα». Ενώ στην κουβέντα μπήκε αμέσως και ο Άρης Καβατζίκης που ανέφερε όσα είδε κι άκουσε το διάστημα εκείνο προσωπικά.
Χαρακτηριστικά ανέφερε πως υπήρχαν άνθρωποι που καλλιέργησαν συμπεριφορές στο κανάλι, όπως αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Εγώ υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας πολύ υψηλών στελεχών του Alpha που την αποκαλούσαν βασίλισσα και πριγκιπισσούλα. Άρα, όταν τα υψηλόβαθμα στελέχη σε αποκαλούν βασιλισσούλα και πριγκιπισσούλα, εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να κλαίω στο καμαρίνι μου. Μια ερώτηση κάνω στον εαυτό μου», είπε στη μεσημεριανή εκπομπή του Mega.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε συγκεκριμένα για όσα ένιωθε δουλεύοντας στην τηλεόραση: «Όταν πρωτοξεκίνησα, το πρώτο διάστημα, επειδή άλλαξε εντελώς η ζωή μου, δε γινόταν να μην την ακούσω, που λένε. Άλλαξαν όλα και το κυριότερο άλλαξε η αντιμετώπιση του κόσμου. Εμένα η ζωή μου πριν, ήταν εντελώς διαφορετική. Δεν πέρναγα καθόλου καλά τον πρώτο καιρό. Είχε τύχει να κλαίω, να μη θέλω καθόλου να πάω», λόγια που πυροδότησαν και πολλές συζητήσεις.