Showbiz

Ζεϊμπεκιές από τον Ντε Γκρες – Βροχή τα λουλούδια και παλαμάκια από Ρέμο (Βίντεο)

Έριξε τις «στροφές» του ο Παύλος ενοψει του γάμου του αδερφού του Νικόλαου με την Χρυσή Βαρδινογιάννη. 

Ο Παύλος «Ντε Γκρές», ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, λίγο πριν το γάμο του αδερφού του Νικόλαου με την Χρυσή Βαρδινογιάννη, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο και ανέβηκε στην πίστα για να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που έχει γίνει viral στα social media, τα λουλούδια πέφτουν ασταμάτητα την ώρα που ρίχνει τις «στροφές» του, ο Αντώνης Ρέμος του χτυπάει  παλαμάκια και η ορχήστρα παίζει το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Στο τέλος, ο Αντώνης Ρέμος τον συνεχάρη λέγοντάς του «Μπράβο παλικάρι μου», ενώ ο Παύλος στέλνει φιλιά στον τραγουδιστή και τον αγκαλιάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μαρινάκης για Τέμπη: Καμία συγκάλυψη για κανέναν και για τίποτα – Ο πρωθυπουργός δεν κρύβεται
Άρης για τη μαύρη επέτειο δολοφονίας του Άλκη Καμπανού: Δεν σε ξεχνάμε
Chevron Right