Showbiz

Ζόζεφιν: Άνω – κάτω για χάρη της το Δημοτικό Συμβούλιο στο Αγρίνιο – τι έγινε;

Η Ζόζεφιν εμφανίστηκε στις 30 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου.

NDP Photo Agency

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου ο Δήμαρχος με συμβούλους της αντιπολίτευσης. Το θέμα ήταν η συναυλία που έδωσε η Ζόζεφιν στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Παρά τα συμφωνηθέντα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε χωρίς ορχήστρα και τραγούδησε play back, γεγονός που προκάλεσε αρνητικά σχόλια, πόσο μάλλον που η εμφάνισή της αμείφθηκε με 20.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του ισχυρίστηκε ότι το μπάτζετ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ήταν μειωμένο φέτος κι ότι η συναυλία ήταν φθηνή. Σε αυτό η αντιπολίτευση αντέτεινε ότι η εμφάνιση της τραγουδίστριας ήταν «υψηλού κόστους και χαμηλού επιπέδου».

Η Ζόζεφιν έγινε στόχος επικρίσεων το τελευταίο διάστημα και για έναν παραπάνω λόγο. Το βίντεο που ανέβασε για τον χωρισμό της με τον Νίνο επικρίθηκε για τα ειρωνικά σχόλια που περιείχε την ίδια ώρα που ο πατέρας του πρώην συντρόφου της έδινε μάχη για τη ζωή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η Κομισιόν βάζει στο στόχαστρο τη Shein - Έρευνα για παραβιάσεις με φόντο τους καταναλωτές
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στέλνει κλήσεις του 1999 σε πολίτες ζητώντας άμεση εξόφληση
Chevron Right