Showbiz

«Ένας ήρωας με παντούφλες»: Υπόκλιση – προσκλητήριο για τα Τέμπη

Η παράσταση της Κυριακής του έργου «Ένας ήρωας με παντούφλες» με τον Λάκη Λαζόπουλο στο Θέατρο Βέμπο ολοκληρώθηκε με μια συγκινητική αναφορά στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών.

Το ένα μετά το άλλο θέατρα και νυχτερινά κέντρα γνωστοποιούν στους θαμώνες και στους κατόχους εισιτηρίων ότι δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Για τα θέατρα ειδικά ισχύει η κήρυξη απεργίας από τον ΣΕΗ, ο οποίος έλαβε την απόφαση να συμμετέχει στην γενική απεργία που έχουν κηρύξει οργανώσεις και συνδικάτα για την δεύτερη επέτειο από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Το βράδυ της Κυριακής, στο θέατρο Βέμπο, στο φινάλε της παράστασης «Ένας ήρωας με παντούφλες» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Παύλος Ορκόπουλος διάβασε την ανακοίνωση του ΣΕΗ για την συμμετοχή των ηθοποιών στην γενική απεργία της Κυριακής καταχειροκροτούμενος, πριν από την τελική υπόκλιση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Άδωνις Γεωργιάδης: Προνουντσιαμέντο
Ο Πάπας Φραγκίσκος «ξεκουράζεται» - Η κύρια απειλή για την υγεία του
Chevron Right