Showbiz

Σταύρος Σβήγκος: «Στηρίζω τους πάντες πέρα από τους παιδόφιλους που έχουμε γεμίσει στην πολιτική ζωή»

Ο Σταύρος Σβήγκος μιλά ανοιχτά για το σεξ, για τα ταμπού και τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του.

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος της Δάφνης Καραβοκύρη στο Sex Podcast, όπου απάντησε ανοιχτά σε όλες τις ερωτήσεις. Ο ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά το σεξ και όχι μόνο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο διάστημα που η μητέρα του γιου του ήταν έγκυος και τη σχέση που έχουν οι γονείς του. Ενώ έκανε λόγο για την ταινία «Κόρα» που πρωταγωνιστεί.

«Μου έχει τύχει να μην έχω ουσιαστική ανάγκη το σεξ και να μην μπορώ να πω όχι. Λόγω κοινωνίας, συνθήκης ή συνήθειας ζωής. Πρώτη φορά έκανα σεξ στα 14 και ήταν χάλια. Περάσαμε δύσκολα τα αγόρια στη δεκαετία του ’90, όπου η κάθε ερώτηση ήταν «πόσες γκόμενες έχεις κι αν χούφτωσες».

Η ερωτική μου σχέση με τη μητέρα του γιου μου δεν άλλαξε με την εγκυμσύνη. Ίσα -ίσα έγινε πιο έντονο. Όσο και να αλλάζει το σώμα για τον άντρα είναι γοητευτικό.

Έχω πειραματιστεί σε πράγματα που γεννιούνται εκείνη τη στιγμή, όχι να το αποφασίσω από πριν και να πάω στοχευμένα. Όποτε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, δεν έχει πετύχει ποτέ. Ένα κάλεσμα, για παράδειγμα, για ομαδικό σεξ, το οποίο δεν γεννήθηκε ήταν επί τούτου. Ένιωθα ότι ήταν σαν να μου έλεγαν «έλα να φάμε, να συζητήσουμε, να δώσουμε τα χέρια και φύγαμε, εντάξει». Δεν μπορώ έτσι, δεν μου κάνει.

Έγινε, παρόλα αυτά, αλλά μέτρια. Έχει συμβεί και πετυχημένα. Δεν είμαι ένας άνθρωπος με ταμπού κι όλα αυτά. Ας πούμε και με ίδιο φύλο, με άνδρα δεν ήμουν ποτέ κλειστός, απλώς δεν μου βγαίνει. Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια ανάγκη, αλλά δεν είχα και στο μυαλό μου ότι απαγορεύεται. Δεν έχει γεννηθεί ποτέ. Συνήθως μιλάω και δεν παίρνω θέση, τι σας αφορά εγώ τι κάνω στην προσωπική μου ζωή… Στηρίζω τους ομοφυλόφιλους, στηρίζω τους straight, στηρίζω τους πάντες. Πέρα από τους παιδόφιλους που έχουμε γεμίσει στην πολιτική ζωή. Και βλέπουμε και τα δικαστήρια να γίνονται και χωρίς κοινό. Και δεν θα ξέρουμε τι γίνεται μέσα στη δίκη.

«Είμαι πάντα ανοιχτός στις μεσημεριανές συνεντεύξεις και λέω «τι σας ενδιαφέρει, μπορεί να πηγαίνω με ό,τι θέλω, γιατί πρέπει να ξέρετε;»
Και κυκλοφορεί μετά ότι είμαι ή δεν είμαι και στη γειτονιά μου λένε ότι ξέρουν ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και γιατί δεν το λέω, τους απαντώ ότι δεν τους αφορά αυτό. Είναι σαν να βλέπει το κοινό από την κλειδαρότρυπα. Ειδικά για όσους έχουν δημόσιο βήμα», τονίζει ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο Σταύρος Σβήγκος μιλά στο Sex Podcast:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ηχητικό: Η παρέμβαση Πολάκη κατά Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεργασία COSMOTE TV – Netflix: Νέα συνδυαστικά πακέτα με έκπτωση
Chevron Right