Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη βρέθηκε η Μέι Μασκ, μητέρα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Έλον Μασκ και πρώην μοντέλο.
Η 75χρονη γυναίκα, συνοδευόμενη από οκτώ σωματοφύλακες, επισκέφθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, με αφορμή το Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού, στο οποίο και μίλησε.
Στο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού η Μέι Μασκ μίλησε για την εμπειρία της, την πρώτη φορά που είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και τόνισε ότι κατάφερε να επισκεφθεί 9 νησιά και χαρακτήρισε τους Έλληνες ως «φιλόξενους, καλούς, γενναιόδωρους και βοηθητικούς».
Short video from my moderated talk with simultaneous translation in Greek. #Santorini #Greece #AWomanmakesAPlan 📖
#ItsGreatToBe75 💪👩🎓 pic.twitter.com/zKZSEbkN6F— Maye Musk (@mayemusk) May 2, 2023
Δημοσίευσε, μάλιστα, στο Twitter και το Instagram φωτογραφίες από την ξενάγηση της στην Σαντορίνη. Η διάσημη διατροφολόγος και συγγραφέας, ανέβασε φωτογραφίες από τις βόλτες της με πολυτελές κότερο, αλλά και ένα Tesla, με το οποίο εξερεύνησε το νησί.
Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Μία ημερήσια εκδρομή εξερεύνησης της Σαντορίνης με ένα Tesla και ένα κότερο».
A day trip exploring Santorini in a Tesla and on a boat 💙💙 #Greece @Tesla #AWomanmakesAPlan 📖
#ItsGreatToBe75 💪👩🎓 pic.twitter.com/HRz7xyVjX3— Maye Musk (@mayemusk) May 3, 2023
Επίσης, δείπνησε στο γνωστό εστιατόριο «Βαρούλκο» του Λευτέρη Λαζάρου και πόζαρε μαζί του με φόντο το ηλιοβασίλεμα και την Καλντέρα.
https://www.instagram.com/p/Cr0tmpRrgqX
Η Μέι Μασκ δε δίστασε να μοιραστεί πιο προσωπικές της στιγμές, όπως το δύσκολο διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της Έρολ Μασκ, αφού ο ίδιος διεκδικούσε την κηδεμονία των παιδιών τους χαρακτηρίζοντάς τη «κακή μητέρα».
https://www.instagram.com/p/CrsZvE6OWVI