Showbiz

Modern Cinderella: Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και στην καρδιά των social media

Η Modern Cinderella βρέθηκε στο The 2Night Show όπου μίλησε για την ασχολία της με τα social media και τη ζωή της.

Η Modern Cinderella μίλησε στο The 2Night Show όπου ήταν καλεσμένη για τη δουλειά της στα social media και την απήχηση που έχει στον κόσμο, καθώς και για την απόφασή της να γίνει μητέρα στα 21 της.

Η 23χρονη influencer έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στα social media και η επαφή με τον κόσμο καθώς και η αμεσότητά της έχει γίνει η εργασία της τα τελευταία χρόνια.

Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη με τη μητέρα της και εκτιμά όσα έχει κάνει γι’αυτήν. Η σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της είναι άψογη σε σχέση με το παιδί τους. Χώρισαν όμως σαν ζευγάρι όταν το μωρό τους ήταν μόλις 6 μηνών γιατί δεν ήθελαν να δημιουργούν εντάσεις στο σπίτι. Το ότι θα μεγάλωνε μόνη το παιδί της δεν την φόβησε όπως λέει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άλλωστε είχε πάντα σαν παράδειγμα τη μητέρα της: «Πήρε πτυχίο κρατώντας με στην αγκαλιά της», λέει γι’αυτήν.

THE 2NIGHT SHOW

Πήρε το θάρρος και ήρθε στην Αθήνα μόνη με το μωρό της, αφού η δουλειά της απαιτούσε να βρίσκεται κοντά στις εταιρίες που της έδιναν δουλειά στα social. Αυτό από μόνο του ήταν δύσκολο για μια νεαρή μητέρα χωρίς βοήθεια, αφού κανείς δεν ήταν κοντά. Αρχικά πήγαινε παντού με το μωρό, αλλά μόλις τακτοποιήθηκε βρήκε τη βοήθεια που χρειαζόταν. Ενώ δεν αποκλείει στο μέλλον να τα ξαναβρεί με τον πατέρα του παιδιού της.

Η Modern Cinderella αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις για τα φερινά MADVMA 2024 και στη συνεργασία της με τον Θέμη Γεωργαντά στην παρουσίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Προσπάθησα να δω τι κάνω λάθος και τρώω χαστούκια στις σχέσεις μου»
Τι λένε οι μεταπασχαλινές δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές - «Άγνωστος Χ» η αποχή
Chevron Right