Showbiz

Dua Lipa: Κάνει διακοπές στη Σίφνο με τον γιο του Κώστα Γαβρά (Εικόνες)

Η 27χρονη Dua Lipa μοιράστηκε στο Instagram πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Dua Lipa για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η διάσημη ποπ σταρ από την Αλβανία απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί της Σίφνου με τον σύντροφό της Ρομέν Γαβρά, γιο του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Η ίδια η 27χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Σε άλλες φορά το μαγιό της και ποζάρει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου ενώ σε άλλες διασκεδάζει με τον 42χρονο Ελληνογάλλο σκηνοθέτη δείχνοντας τις ομορφιές του νησιού, το ελληνικό φαγητό, τα νησιώτικα σοκάκια κ.α.

«sifnossssss», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της προσθέτοντας ένα emoji με δελφίνι.

Το «απόλυτο balkan ζευγάρι», όπως τους χαρακτηρίζει ο ξένος Τύπος, έκανε το ντεμπούτο του μαζί στο κόκκινο χαλί των Καννών ενώ πριν λίγες ημέρες η Dua Lipa του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του.

Δείτε τις φωτογραφίες :

https://www.instagram.com/p/CuZTFZAsn_J

https://www.instagram.com/p/CuRKUJdsXTb

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Προσεκτική παρακολούθηση και αξιολόγηση για σεισμούς ΝΑ της Αλοννήσου
Κικίλιας: Οι τέσσερις πυλώνες για πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών
Chevron Right