Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκε για άλλη μια φορά η Ελένη Βουλγαράκη στο ματς του Παναθηναϊκού ενάντια στην γαλλική Λανς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.
Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με την φίλη και συνάδελφό της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 Φωτεινή Πετρογιάννη, παθιασμένη φίλη του Τριφυλλιού.
Εννοείται ότι το βλέμμα της Ελένη Βουλγαράκη ήταν στραμμένο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στον αγαπημένο της Φώτη Ιωαννίδη, του οποίου ήταν διακαής επιθυμία η ομάδα να «βγει» στην Ευρώπη. Μάλιστα, το γκολ που έβαλε στον πρώτο αγώνα με τη Λανς στη Γαλλία ήταν αυτό που γέμισε τους οπαδούς του Τριφυλλιού με αισιοδοξία ότι θα μπορούσε η ομάδα τους να πάρει την πρόκριση.
Ο Φώτης Ιωαννίδης στο δεύτερο ματς που δόθηκε χθες Πέμπτη 29 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ δεν έβαλε γκολ όπως θα επιθυμούσε. Ίσως γι’ αυτό αποχώρησε σκυθρωπός μετά τη λήξη του αγώνα.
Όμως, τη στιγμή που το βλέμμα του συνάντησε το βλέμμα της Ελένη Βουλγαράκη ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού «έλαμψε» στην κυριολεξία, όπως αποδεικνύει το βίντεο – ντοκουμέντο που ανέβασε εκείνη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.