Η Μαρίνα Σάττι εξέπληξε τους followers της στην πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας την παραδοσιακή ινδική φορεσιά για να παραστεί στον γάμο του αδερφού της. Μόλις πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, που περιλάμβαναν την παράσταση Odessa Classics στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης και live στον Μύλο.
Εκτός από τα ιδιαίτερα ρούχα, η μουσικός που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision 2024, είχε ζωγραφισμένα τα χέρια της με χένα, έθιμο της γαμήλιας τελετουργίας.
Η Μαρίνα Σάττι σύστησε τη νύφη της μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε, γράφοντας χαρακτηριστικά: «γειααααα είμαι η αδερφή του γαμπρούυυυυ ??? και να η πιο όμορφη νύφη του κόσμου όλου! I love you αγάπη μου ????», για να δείξει πόσο χαρούμενη είναι για το νεόνυμφο ζευγάρι.
Ο γάμος πραγματοποιείται στην πόλη Γκαουχάτι, η οποία είναι η μεγαλύτερη πόλη της βορειοανατολικής Ινδίας και η Μαρίνα Σάττι μαζί με τη μητέρα της δείχνουν ενθουσιασμένες.
Δείτε τη δημοσίευση:
https://www.instagram.com/p/C0eCnpsCLtJ/