Showbiz

Λένα Ζευγαρά: «Είμαι τελειομανής, θέλω σε όλα 10 όχι 9,5»

Η Λένα Ζευγαρά μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πόσο αυστηρή είναι με τον εαυτό της, κυνηγώντας το τέλειο.

Απίστευτη η Λένα Ζευγαρά στο The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας (20/5), άλλαξε look λίγο πριν μπει στο πλατό. Για την ακρίβεια άφησε τους συνεργάτες της να κόψουν τα μαλλιά της στο καμαρίνι του ΑΝΤ1.

Αυτή η κίνηση ήταν η αφορμή για να ρωτήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την τραγουδίστρια αν εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Η οποία παραδέχτηκε πως δεν το κάνει εύκολα, αλλά συνεργάζεται με τους ίδιους ανθρώπους για χρόνια, οπότε σε αυτούς έχει εμπιστοσύνη.

Στη ζωή της και στη δουλειά της θέτει τον πήχη πολύ ψηλά από μικρό παιδί. Σπούδασε οικονομικά και όπως είπε στο σχολείο ήταν η ψυχή της παρέας, πολύ κοινωνική και καλή μαθήτρια: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου. Πολλή δουλειά, είμαι επικεντρωμένη στον στόχο μου.

Είμαι τελειομανής, θέλω να παίρνω σε όλα 10, όχι 9μιση. Έτσι ήμουν και στο σχολείο. Έβγαλα 18.500 χιλιάδες μόρια και έκλαιγα. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Υπάρχουν φορές που νιώθω καταβεβλημένη αλλά κρατάει για λίγο», είπε η Λένα Ζευγαρά.

ΛΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑ

Στις φιλίες αναγνωρίζει πως είναι πιο δύσκολες αυτές ανάμεσα στις γυναίκες, γιατί είναι πιο ζηλιάρες από τους άντρες.  Στις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, η Λένα Ζευγαρά βλέπει πως δεν υπάρχει πια το φλερτ: «Ντρέπομαι να με φλερτάρουν, δεν μπορώ να το δεχτώ εύκολα, λείπει όμως το φλερτ το αγνό, όπως το μάθαμε από τους γονείς μας», παραδέχτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Άντζελα Γκερέκου: «Φτάσαμε στον πάτο με τον Τόλη αλλά ξανασηκωθήκαμε, βίωσα δύσκολα την απώλειά του»
Άγιος Έρωτας: Η νέα σειρά που έρχεται στον Alpha μετά τον Σασμό
Chevron Right