Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο The 2Night Show τους Rec Me το βράδυ της Τρίτης 20/2.
Το διαδικτυακό δίδυμο των Rec Me αποτελείται από την Εύα Πετρίδη και τον Άγγγελο Θεοφίλου. Είναι και οι δύο ηθοποιοί και τα βίντεό τους στο YouTube και στα social media γίνονται viral.
Η αγάπη τους για την υποκριτική τους έφερε κοντά, ενώ το χιούμορ τους μοιράζει γέλιο μέσα από καταστάσεις καθημερινής τρέλας, τις οποίες παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο. Η σχέση μεταξύ τους είναι σχεδόν αδερφική κι έχουν καταφέρει να περνά μια θετική αύρα στο κοινό που τους παρακολουθεί και περιμένει το επόμενο βίντεο.
Γνωρίστηκαν στη δραματική σχολή όταν σπούδαζαν κι αγαπούν πολύ το θέατρο, αλλά παραδέχονται πως μόνο από αυτό δεν μπορούσαν να ζήσουν: «Μόνο από το θέατρο δεν ζεις. Κάποια στιγμή άφησα στην άκρη το θέατρο, έπρεπε να δουλέψω. Αυτός είναι ο κανόνας, οι άνθρωποι που κάνουν θέατρο κάνουν παράλληλα μια άλλη δουλειά, είτε επιχειρηματική, είτε οτιδήποτε» εξήγησε.
Ο Άγγελος θέλησε να προσδιορίσει τη θεματογραφία τους: «Καθρεφτίζουμε ένα κομμάτι της κοινωνίας που είναι σε μία έξαλλη κατάσταση. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα θέατρο ασταμάτητα, έπαιξα στο Ηρώδειο και μετά σταμάτησα γιατί έπρεπε να μπω στρατό. Κατάλαβα όμως ότι θέλω να κάνω δικά μου πράγματα», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.