Showbiz

Poor Things: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με την Έμα Στόουν

Η ταινία του Λάνθιμου θυμίζει το εμβληματικό «Φρανκεστάιν».

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα ηθοποιός, Έμα Στόουν.

Το «Poor Things», σε σενάριο του Τόνι ΜακΝαμάρα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Αλασντάιρ Γκρέι και το σενάριό της έχει να κάνει με την αγάπη, την ανακάλυψη και την επιστημονική τόλμη.

Η υπόθεση φέρνει το εμβληματικό στόρι του «Φρανκεστάιν».

Διαδραματίζεται στη βικτοριανή εποχή, με την Στόουν να ενσαρκώνει την Μπελ Μπάξτερ, μια γυναίκα η οποία επιστρέφει στη ζωή αφού ο εγκέφαλός της έχει αντικατασταθεί με αυτόν του αγέννητου παιδιού της.

Στο πλευρό της ο Γουίλεμ Νταφόε, που υποδύεται τον έξυπνο αλλά ανορθόδοξο επιστήμονα που την «επαναφέρει» στη ζωή.

Όπως αναφέρει το Variety το καστ περιλαμβάνει τους Μαρκ Ραφάλο, Τζέροντ Καρμάικλ και Ραμού Γιούσεφ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ισπανία: Μετά την ξηρασία και τον καύσωνα, ήρθαν τα χιόνια (Βίντεο)
Πρόβλημα στο facebook με friend requests - Στέλνει μόνο του αιτήματα φιλίας
Chevron Right