Η Άννα Μπεζάν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ και μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου σχετικά με την αλλαγή που έχει φέρει στη ζωή της η γέννηση της κόρης της, η οποία είναι τριών μηνών.
Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο ένιωσε πρόσφατα τη σκληρότητα των social media, όταν δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στο Instagram με το σώμα της τρεις μόλις μήνες μετά τον τοκετό, έγινε στόχος αρνητικών σχολίων. Αναφερόμενη σε αυτό το γεγονός είπε πως την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό γιατί άγγιξε πολύ ευαίσθητα σημεία του χαρακτήρα της. Για τα σχόλια που δέχτηκε είπε: «Ανέβασα μια φωτογραφία με το σώμα μου, τρεις μήνες αφού γέννησα. Εκείνη την ημέρα ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κρίθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορείς να λες τέτοια σχόλια. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει όταν κλείνει η πόρτα. Δεν μπορείς να κρίνεις. Άκουσα ότι ο άντρας μου πληρώνει personal trainer».
Η Άννα Μπεζάν πέρασε όπως είπε στη Μαρία Μπακοδήμου ένα πολύ δύσκολο διάστημα μέχρι να επανέλθει ψυχολογικά μετά από τη γέννα. Είχε μεγάλη δυσκολία με τον θηλασμό και αυτό της προκάλεσε μεγάλη πίεση και κατάθλιψη. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ζορίστηκα το πρώτο διάστημα. Έπαθα κατάθλιψη. Δεν μου ταίριαξε καθόλου ο θηλασμός, δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Οπότε επειδή πιέστηκα, ήθελα από την μία να το κάνω και το σώμα μου δεν το υποστήριζε, μου γύρισε μπούμερανγκ. Με το που σταμάτησα τον θηλασμό, ένιωσα καλύτερα. Όσο και να έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις οικογένεια όλα είναι πολύ ξένα».
Αυτό το διάστημα, η Άννα Μπεζάν σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί και πάλι στον χώρο της υποκριτικής και να επιστρέψει σταδιακά στην οθόνη της τηλεόρασης.