Η Ταμίλλα Κουλίεβα με τον Γρηγόρη Καραντινάκη είναι φέτος μαζί στο θέατρο με αντιστραμένους ρόλους και μιλούν για την νέα αυτή εμπειρία. Αυτή σκηνοθετεί κι εκείνος παίζει μετά από χρόνια. Το καλλιτεχνικό πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησαν για τη ζωή και τη δουλειά τους.
Μπορεί να είναι πια πρώην ζευγάρι, αλλά έχουν μια σχέση ζωής με πολλές διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια. Για πρώτη φορά εμφανίστηκαν κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μαζί με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία. Η πρωταγωνίστρια παραδέχεται πόσο υποστηρικτικός ήταν πάντα ο Γρηγόρης και πως τον συμβουλεύεται ακόμα και τώρα πριν πάρει μια επαγγελματική απόφαση. Ενώ είναι ο πρώτος που μαθαίνει για τις προτάσεις που έχει, αλλά κι ο ίδιος ζητά τη γνώμη της.
Γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, όταν ολοκλήρωναν τις σπουδές τους στο θέατρο και τη σκηνοθεσία. Μια παράσταση του Αριστοφάνη ήταν η αφορμή για να έρθουν κοντά, ενώ μετά την αποφοίτησή τους ήρθαν στην Ελλάδα και παντρεύτηκαν. Έχουν αποκτήσει έναν γιο, που σήμερα είναι 32 ετών. Ο χωρισμός ήρθε χρόνια αργότερα, αλλά και οι δύο παραμέρισαν το «εγώ» τους για να στηρίξουν τον γιο τους και για τον λόγο αυτό παραμένουν συναισθηματικά, οικογένεια.
«Όταν έχεις ένα παιδί το κέντρο είναι το παιδί οπότε δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», εξήγησε ο Γρηγόρης Καραντινάκης με την Ταμίλα Κουλίεβα να συμπληρώνει: «Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς που έχουμε αυτή τη σχέση ήταν πολύ συγκινητικό».
Η Ταμίλλα Κουλίεβα συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στη σειρά «Παγιδευμένοι» στον ρόλο της Υβόννης Χατζή και εξήγησε πως η τηλεόραση περνά μηνύματα για επίκαιρα θέματα. Παράλληλα συμμετέχει στην παράσταση Da, δίπλα στον Γρηγόρη Βαλτινό. Ο Γρηγόρης Κραντινάκης σκηνοθετεί την δημοφιλή σειρά «Μετά τη Φωτιά» που προβάλεται από τον ΑΝΤ1. Σχολιάζοντας το θέμα της σειράς, τόνισε πως άπτεται τη βία από πολλές κατευθύνσεις. Ενώ δική του ιδέα ήταν να δώσει τον ρόλο του Άρη Βενιέρη στον Λευτέρη Ελευθερίου, κάνοντας την έκπληξη για την ερμηνεία του, πρώτη φορά σε δραματικό ρόλο. Το καστ της σειράς έχει δέσει και είναι από τα αγαπημένα του. Θεωρεί πως η ιστορία τον άγγιξε και για τον λόγο αυτό ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη σκηνοθεσία.
Ο γνωστός σκηνοθέτης ο οποίος δεν αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας, μιλάει για τη μεγάλη αγάπη που έχει για τη σκηνοθεσία και τον λόγο που αποδέχτηκε να παίξει στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ταμίλλα Κουλίεβα, «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετεί παράσταση για ενήλικες μετά από τις δουλειές που έχει κάνει για τους μαθητές της. Η ανταπόκριση του Γρηγόρη Καραντινάκη στον θεατρικό του ρόλο ήταν αυτή που θα ήθελε να έχει από τους ηθοποιούς του στις δικές του δουλειές. Την μουσική της παράστασης έχει αναλάβει ο Dof Twogee και τα τραγούδια ερμηνεύει ο Λεξ.