Showbiz

Στέλιος Κουδουνάρης: Το bullying, το My Style Rocks και η σκέψη να αποκτήσει παιδί

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε στιγμές από την καριέρα του, τις φιλίες του και τα παιδικά του χρόνια.

Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks, Στέλιος Κουδουνάρης, ήταν καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Μια ευχάριστη έκπληξη που του έκρυβε η Μαρία Μπακοδήμου ήταν το μήνυμα από την Ευρυδίκη Θεοκλέους, που είναι στενή κι αγαπημένη του φίλη. Μάλιστα ο Στέλιος Κουδουνάρης της είχε ράψει και το παραμυθένιο νυφικό της.

Ο σχεδιαστής είχε δεχτεί έντονα bullying στην παιδική του ηλικία: «Το bullying είναι βαρύ, αλλά είναι σίγουρο ότι ήμουν ένα παιδί με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είχα πάντα τους φίλους μου, αλλά σίγουρα δεν ήταν όλο αποδεκτό. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο και παίζουν όλα τα υπόλοιπα αγόρια κι εσύ παίζεις με τα κορίτσια και μιλάς για τα ρούχα τους κι όταν δεν ακολουθείς τα συνηθισμένα πράγματα της κάθε ηλικίας. Τα παιδιά είναι σκληρά. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά δεν με ακούμπησαν ιδιαίτερα. Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου. Με κοροϊδεύαν για το επίθετό μου, αλλά κι αυτό γύρισε και τώρα το λατρεύω», πρόσθεσε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Άλλη μια αποκάλυψη που έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι πως υπήρξε μια φάση στη ζωή του που σκεφτόταν να γίνει πατέρας: «Σκεφτόμουν να γίνω μπαμπάς λίγο καιρό πριν. Τώρα το έχω βγάλει λίγο από το μυαλό μου, άρα σου λέω ότι δεν είμαι έτοιμος. Θα έρθει η ώρα. Δεν άλλαξε κάτι. Τα παιδιά μου αρέσουν πάρα πολύ. Βλέποντας όμως τα ανίψια μου και το βαφτιστήρι μου που είναι γύρω στα 5 και είναι ζιζάνια, σκέφτομαι «πού να μπλέξω;». Έλεγα στους κουμπάρους μου πριν από 2-3 χρόνια, «να μου το φέρνετε κανένα Σαββατοκύριακο», τώρα τους λέω «να το παίρνετε και να πηγαίνετε σπίτι σας», είπε ο κριτής του My Style Rocks.

Το σχετικό βίντεο του Στέλιου Κουδουνάρη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τζόκερ - Κλήρωση: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 9.2 εκατ, ευρώ
Iωάννινα: 15χρονος μαθητής φέρεται να πυροβόλησε με αεροβόλο αστυνομικό
Chevron Right