Το δικό της μήνυμα κατά της βίας έστειλε, το βράδυ της Τετάρτης (19/06), η Δέσποινα Βανδή κατά την τελετή απονομής των MAD VMA 2024, λέγοντας: «Καμία ανοχή στη βία!».
Συγκεκριμένα, κατά την παραλαβή του βραβείου της για το ποπ λαϊκό στα MAD VMA 2024, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε: «Έτσι να ‘ναι η ζωή μας, παιδιά, γεματή αγάπη και χαρά. Συμβαίνουν τόσα δυσάρεστα καθημερινά, τα οποία πραγματικά μας συγκλονίζουν και εμένα προσωπικά. Η βία είναι ανεξέλεγκτη, το μίσος… τουλάχιστον τα γεγονότα που μαθαίνουμε τον τελευταίο καιρό, που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας».
Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Καμία ανοχή στη βία! Καμία ανοχή στη σωματική, σεξουαλική, ψυχολογική βία που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία! Γι’ αυτό, λοιπόν, και εμείς – μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο – αποφασίσαμε να κάνουμε δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, όπου υπάρχουν δομές που στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά. […] Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Η μουσική σίγουρα μάς γεμίζει με χαρά. Εμείς, με τον Αντώνη, προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλουμε όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο, γιατί ισότητα φύλων δεν υπάρχει όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών».