Showbiz

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η σχέση μου με την Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο έχει ρομαντισμό και κίνδυνο

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε για το ξεκίνημά του, τους ρόλους του και το μέλλον του Πέτρου και της Ελισάβετ στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Η παρέα του Στούντιο 4 στην ΕΡΤ1 υποδέχτηκε τον Μιχαήλ Ταμπακάκη στο πλατό της εκπομπής. Ο ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα του χρόνια στη δραματική σχολή, τις προσωπικές και καλλιτεχνικές του αναζητήσεις και τον ρόλο του στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης περιέγραψε αρχικά για την πρώτη του εμπειρία από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου: «Όταν πήγα στη δραματική σχολή νόμιζα πως έκανα λάθος, έπαθα πολιτισμικό σοκ. Με έπιασε ένα σφίξιμο, είπα «τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ». Ένιωσα τελείως έξω από τα νερά μου».

Έχει κληρονομήσει ένα μέρος από την καλλιτεχνική φλέβα της μητέρας του που ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων που διαθέτουν, αλλά είναι και μουσικός. Οι γονείς του ανησυχούσαν για το επαγγελματικό του μέλλον. Όταν αποφάσισε να δώσει εξετάσεις για τη δραματική σχολή είχαν πια συνειδητοποιήσει πως αυτό ήταν οριστικό. Παρόλο που είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, δεν επέμεναν για τη φοίτησή του.

Όπως ομολόγησε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρόσφατα πέρασε μια κρίση ταυτότητας σχετική με τα θέλω του. Ξεκαθαρίζοντας τι θέλει ο ίδιος από τον εαυτό του κι όχι οι γύρω του. Η γενιά των ηθοποιών που ανήκει έχει διπλό αγώνα να κάνει για να ξεχωρίσει. Τόνισε πως πάντα έχει αγωνία για να επιλέγει δουλειές που τον εκφράζουν, αλλά δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό του. Για τον λόγο αυτό πάντα βρίσκει έναν λόγο για να «τρώγεται». Πρότυπό του για μια ιδακινή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, ήταν ο Δημήτρης Καταλειφός, τον οποίο αργότερα είχε καθηγητή στην σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η πρώτη του επαφή με τη δραματική σχολή:

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανέφερε πως στο Μαύρο Ρόδο έχει ένα πολύ ωραίο ειδύλλιο με την Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Η σχέση μου με την Ελισάβετ έχει έναν ρομαντισμό κι έναν κίνδυνο». Το τηλεοπτικό ζευγάρι έχει αποκτήσει ισχυρό fan club και ακόμη και στον δρόμο τον σταματούν για να του δώσουν συμβουλές για τον Πέτρο. Ωστόσο τα γυρίσματα της σειράς Μαύρο Ροδο που ολοκληρώνεται φέτος, έχουν ένα επιπλέον άγχος. Ο χρόνος τους πιέζει πάρα πολύ και δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές λήψεις σε κάθε σκηνή των πρωταγωνιστών.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε τα spoiler που κυκλοφορούν για το μέλλον της Ελισάβετ και του Πέτρου και του παιδιού που θα αποκτήσουν μαζί. Παράλληλα θα τον δούμε στη σειρά Milky Way που θα προβληθεί το φθινόπωρο στο Mega.

Όσα είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης για το Μαύρο Ρόδο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης από Νάουσα: Tο δίλημμα των εκλογών είναι «σταθερότητα ή χάος»
Τιτανικός: Tο ναυάγιο όπως δεν το έχουμε ξαναδεί - Η πρώτη ψηφιακή σάρωση (Εικόνες - βίντεο)
Chevron Right