Showbiz

Η Αντζελίνα Τζολί στην Ηλεία σε πολυτελή θαλαμηγό – Τα γυρίσματα της νέας ταινίας της

Τη Μαρία Κάλλας θα ενσαρκώσει η Αντζελίνα Τζολί στη νέα της ταινία.

Στην Ηλεία αναμένεται να φτάσει από μέρα σε μέρα η Αντζελίνα Τζολί ενόψει των γυρισμάτων της νέας της ταινίας «Maria» στην οποία θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την τοπική εφημερίδα «Πατρίς», η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται να βρεθεί στον νομό της Πελοποννήσου την Κυριακή, ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε η ώρα που θα φτάσει η δημοφιλής ηθοποιός, ούτε το μέρος που θα φιλοξενηθεί. 

Σημειώνεται ότι στο λιμάνι του Κατάκολου βρίσκεται δεμένη και η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση, που φέρει το όνομα «Christina O’» και η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα της ταινίας, κυρίως στις σκηνές που θα αποτυπώνεται ο έρωτας της σοπράνο με τον Έλληνα κροίσο. 

Μάλιστα, αν και έχει πραγματοποιηθεί κράτηση σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Πύργο για την Αντζελίνα Τζολί, η ίδια έχει εκδηλώσει την επιθυμία να μείνει στο σκάφος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αιγάλεω: Ληστές μαχαίρωσαν στο φρύδι 16χρονη για ένα κινητό τηλέφωνο
Πανικός στη βόρεια Γάζα μετά το τελεσίγραφο των Ισραηλινών
Chevron Right