Showbiz

Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Σπάει τη σιωπή του για τον θάνατο του εγγονού του: «Είμαι βαθιά συντετριμμένος»

Δίσκος με λευκή σκόνη βρέθηκε δίπλα στη σορό του εγγονού του Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έσπασε τη σιωπή του για τον θάνατο του 19χρονου εγγονού του Λεάντρο που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής.

«Είμαι βαθιά συντετριμμένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού, Λέο. Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια από όλους. Ζητάμε να μας δοθεί ιδιωτικότητα ώστε να θρηνήσουμε την απώλεια του», ανέφερε ο σταρ του Χόλιγουντ σε δήλωσή του.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της DailyMail, δίπλα στη σορό του Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ βρέθηκε ένας δίσκος με λευκή σκόνη. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα για τι ουσία πρόκειται.

Ο 19χρονος βρέθηκε νεκρός σε μία πολυθρόνα στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Η πολυτελής κατοικία αξίας 1 εκατ. δολαρίων βρίσκεται στο συγκρότημα κατοικιών Cipriani Club Residence στη Wall Street.

Αστυνομική πηγή αναφέρει στη DailyMail ότι μια ουσία βρέθηκε κοντά στο άψυχο σώμα του ενώ δεν υπήρχαν σημάδια τραυματισμού. Τον βρήκε ένας φίλος του που είχε να νέα του εδώ και ημέρες και πήγε να δει αν είναι καλά, δήλωσε αστυνομική πηγή στο TMZ.

Η ανάρτηση της μητέρας του

Η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού, Ντρένα Ντε Νίρο, επιβεβαίωσε την τραγική είδηση στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας ότι δεν ξέρει πώς θα καταφέρει να συνεχίσει να ζει χωρίς εκείνον.

«Ο όμορφος, γλυκός μου άγγελος. Σε αγάπησα από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ, μωρό μου. Αναπαύσου εν ειρήνη και στον Αιώνιο Παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι», έγραψε η μητέρα του.

https://www.instagram.com/p/CuOES_xN6pO

Η Ντρένα είναι η υιοθετημένη κόρη του Ντε Νίρο μετά το γάμο του με την ηθοποιό, Νταϊάν Άμποτ. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει αποκτήσει ακόμη έξι παιδιά: Τον Ραφαέλ, τον Τζούλιαν, τον Άαρον, τον Έλιοτ, την Έλεν και τη Τζία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συνάντηση Πιερρακάκη - Ιερώνυμου στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών
Μια «παράξενη» και «περίεργη» οκτακομματική Βουλή
Chevron Right